Purple Lily Creations

Lekker uit je hoofd en in je handen tijdens inspirerende workshops


Persoonlijke aandacht

Ik vind het belangrijk om klanten de juiste aandacht te geven. Daarom ben ik altijd op zoek naar bijzondere relatiegeschenken. Cadeautjes met een verhaal en een boodschap. Die je even wakker schudden en een mooie herinnering achterlaten. 

Vaak koop ik zo’n geschenk niet in de winkel, maar ga ik liever zelf aan de slag. Dan kan ik het precies zo maken, zoals ik het in mijn hoofd heb. Bovendien is zo’n persoonlijke attentie vaak extra waardevol voor de ontvanger.

 

Unique Design

Purple Lily Creations cadeaus worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Daardoor is elk cadeau een unique design. Bekijk op Instagram welke cadeaus te koop zijn.

 

Waarom Purple Lily Creations?

Purple Lily Creations is niet bedoeld om ondernemers te inspireren en stimuleren om aan hun marketingcommunicatie te werken. Want daar is Purple Lily het juiste adres voor.

Met gezellige, creatieve workshops helpt Purple Lily Creations iedereen (ondernemer of niet) om er even heerlijk tussenuit te zijn. In een creatieve omgeving geniet je van al het moois dat er is. Je ervaart hoe leuk het is om iets zelf te maken. 

 

Wil jij ook ontspannen mooie dingen maken? Volg dan een workshop van Purple Lily Creations!