Oplossingen binnen handbereik:

Purple Lily laat uw onderneming weer stralen!

Gun uzelf en uw bedrijf nieuwe groeikracht. Gebruik uw sterke kanten. Word een klantenmagneet met een eigen identiteit. Schud het stof van u af, poets de groeibriljantjes op in uw onderneming. Dat maakt klanten blij, uw leven leuker en uw omzet hoger. 

 

De power van Purple Lily 

Weet u even niet waar u moet beginnen? Geeft niets. Gebruik de expertise van Purple Lily. Ik kijk met u mee, ondersteun, adviseer en geef de klantbeleving van uw bedrijf weer vleugels. Ik heb verschillende oplossingen voor ondernemers die op zoek zijn naar meer business en werkplezier, maar daar een extra steun in de rug bij kunnen gebruiken. 

 

Instant extra PR-kracht in huis 


Purple Lily is de oplossing voor ieder bedrijf zonder eigen communicatie-afdeling. Maar ook als u tijdelijk behoefte heeft aan extra back-up, bijvoorbeeld bij een zwangerschapsverlof, reorganisatie of evenement. Zet mijn expertise op maat in, precies wanneer en waar u dat nodig heeft. Voor structurele ondersteuning of op basis van een abonnement. 

Reken op Purple Lily als het gaat om extra kracht in uw PR en communicatie. Uw ideeën worden voortvarend opgepakt en uitgevoerd, events worden strak georganiseerd en de berichtgeving is luid en duidelijk. Uiteraard in uw huisstijl en de tone of voice die bij uw onderneming en doelgroep past. 

 

Expertise in (online) marketing en communicatie

De moderne marketing- en communicatiemedia bieden oneindig veel mogelijkheden. Dat klinkt mooi, maar soms lijkt online marketing (met social media met stip op 1)  verdacht veel op een doolhof, doorspekt met hippe termen, vluchtige hypes en onduidelijke technotalk. Wat moet u ermee? En vooral: wat niet?

Purple Lily helpt u graag om hierin uw weg te vinden. Zet uw bedrijf in de schijnwerpers op een manier die bij u past. Laat uw marketing en communicatie voor ú werken, in plaats van andersom. 

 

Zet uw identiteit stevig neer in de markt

U heeft een prachtig product of dienst ontwikkeld en dat voor uw gevoel duidelijk kenbaar gemaakt aan de buitenwereld. U heeft veel tijd en geld besteed aan weer een Facebookcampagne. En tóch komen de klanten er nog niet op af. Klopt uw communicatie- en marketingplan wel? Stop met doorrommelen zonder resultaat en uw geld laten verdwijnen in het afvoerputje. Investeer in de ​'snelkookpan identiteit '-methode van Purple Lily. 

Ik vraag dóór en brainstorm met u mee in deze methode. Zo komt u er al in 2 inspirerende sessies achter:

  • waar uw bedrijf voor staat
  • welke problemen uw klanten en mogelijke doelgroep ervaren
  • hoe u deze problemen kunt oplossen
  • én hoe u meer tevreden klanten krijgt en meer business voor uw business.

 

 

Een frisse blik op uw marketingvraagstuk


​U weet dat tevreden klanten belangrijk zijn, maar hoe kijken uw klanten naar uw organisatie? Kunnen zij uw bedrijf goed vinden? Klopt de eerste indruk en de tweede? Purple Lily kijkt graag door  de ogen van uw klanten naar uw organisatie. 

Een goede eerste stap daarbij is de Miniscan. Hierbij worden uw website, Google-weergave en 1 Social Media-account onder de loep genomen. De bevindingen worden verwerkt in een concreet actieplan, waar u direct mee aan de slag kunt. 

Wilt u een laag dieper, en de uitstraling van uzelf, uw medewerkers en uw bedrijf synchroniseren met uw doelstellingen? Kies dan voor een Uitstralingscan. Naast uw totale presentatie op website en in Social Media worden ook uw bedrijfslocatie en personeel beoordeeld op uitstraling en klantbeleving. Tijdens een evaluatiegesprek neem ik u mee in mijn bevindingen. U krijgt praktische tips waarmee u doeltreffend de juiste stappen kunt zetten. 

 

Het resultaat liegt er niet om:

uw klanten zijn meer tevreden, worden ambassadeur van uw organisatie en u genereert meer business.