De achtergrond van Purple Lily:

Voor ondernemers die meters willen maken

Suzanne Boekestijn, aangenaam

Informatiejunkie, van veel markten thuis en spontaan. En OK, sóms ben ik misschien een beetje direct. Houd ik u zo enthousiast een spiegel voor, dat het best confronterend kan zijn. 

 

Van heilig huisje tot mooie villa

Purple Lily is dan ook niet voor watjes. Purple Lily is bedoeld voor ondernemers die meters willen maken en bereid zijn om te veranderen als dat nodig is. Soms moet een heilig huisje worden afgebroken om er een mooie villa van te bouwen. Ik help u daar graag bij

 

Purple Lily ten voeten uit 


Praktisch, oplossingsgericht en creatief. Zo ben ik, zo werk ik. Mijn ideeën zijn meestal snel en simpel toepasbaar in uw dagelijkse praktijk. Ook met een beperkt budget en een krappe agenda kunt u grootse resultaten bereiken.

 

Een berg ervaring

Inmiddels heb ik meer dan 15 jaar ervaring opgebouwd in communicatie, styling, organisatie en projectmanagement. En ik ben nog lang niet uitgeleerd; ik heb een neus voor nieuwe weetjes, inzichten en technieken. Daar kan uw onderneming zijn voordeel mee doen.

ZZP’er, maar zeker niet alleen

Ik heb een brede scope, maar kan niet alles weten. Gelukkig maar. Daarom heb ik een solide netwerk aan specialisten opgebouwd, die ik met veel plezier inschakel voor specifieke klussen. Om maar een paar van die professionals te noemen: